Idas ugle

Gjerstad kommune deler hvert år ut en kulturpris og ønsker forslag. Frist innen 24.09.2018.

Her kan du lese om hvordan du kan gi ditt forslag.

Skogbrann

Siste dagers nedbør, og endring i værtype i nær fremtid, gjør nå at ilagte restriksjoner på skogsdrift, linjerydding og kantslått fra brannvesenet oppheves. Lokale forhold må tas hensyn til når arbeid i skog og annen utmark skal utføres, og tilgjengelig slokkeutstyr må vurderes fortløpende da vi fremdeles har jordsmonn og vegetasjon som er tørt og utsatt.

En fiberkabel ved Abel ungdomsskole er gravd over. Dette medfører blant annet følgende konsekvenser:
Legekontoret: Data er ute av drift. Telefon og ekspedisjon åpent som vanlig.
Abel ungdomsskole, Fiane skole og Renstøl barnehage: Telefon og  dataforbindelse helt ute av drift.
Ved behov for kontakt med SFO ved Fiane skole, ring 913 59 140.
Ved behov for kontakt med Renstøl barnehage, ring 945 29 885.
Interkommunalt barnevern: Data er ute av drift. Telefon og ekspedisjon åpent som vanlig.
Feilretting har starta, men det kan ta noe tid før det er i orden.

Jaktbilde.jpg

Den 13. august klokka 18:30 vil det bli holdt et felles jaktmøte for Risør og Gjerstad. Møtet vil foregå på Lyngrillen.

Skolestart

Skolerute for skoleåret 2018/2019 finner du her.

Velkommen til nytt skoleår!

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering