Torgrim Landsverk og Inger Løite

Da Nancy Ciancio og Torgrim Landsverk fikk Aust Agder fylkeskommunes bygningsvernpris for 2018 i dag, tok Torgrim turen direkte til ordfører Inger Løite i Gjerstad kommune med en gavesjekk på halvparten av prisen.

Trafikksikkerhetsplan - ill.bilde

Planutvalget i Gjerstad har i møte 12. juni 2018 i sak 18/16 vedtatt å legge ut forslag (PDF, 146 kB) til kommunedelplan for trafikksikkerhet (PDF, 2 MB) til offentlig ettersyn. Høringsfrist er fredag 17. august 2018.

Politikk

Gjerstad kommunestyre holder møte på Almuestaua torsdag den  21. juni 2018. OBS, møtet starter kl 16:30.

Saksliste kan lastes ned her.
Saksliste uten vedlegg kan lastes ned her. (PDF, 2 MB)
Delegerte saker og referatsaker nevnt i sakslista kan lastes ned her og her.
Møtet er åpent for publikum. Du kan også se kommunestyremøtene direkte da dette overføres via web-tv! Ved å følge linken, vil du også få tilgang til opptak av tidligere møter.

NAV logo stor

NAV Gjerstad er stengt onsdag 13.06.18 grunnet internt kurs. Ved spørsmål, ta kontakt på tlf .5555 3333, eller logg deg inn på din side på NAV.NO, der du kan stille spørsmål til NAV.

Arbeiderboliger Eikelands verk

Velkommen til fredningsfest på Eikelands Verk lørdag 16. juni kl. 11.30-15.30. Aust-Agder Fylkeskommune, Gjerstad kommune og Gjerstad historielag inviterer til stor folkefest på verksområdet på Eikeland denne lørdagen. Det er gratis entré på arrangementet.Ta gjerne med egen stol!

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering