Gaver som gleder - julegaveinnsamling

Ønsker du å glede barn og ungdom som har det vanskelig med en gave på ca. kr. 300?

Allerede nå kan du "plukke" en ønskelapp fra juletreet på Brokelandsheia, og ved Almuestaua i Øvrebygda fra mandag 4/12. Gaven kan leveres til EuroSpar Brokelandsheia eller til Coop Prix i Øvrebygda.

I Gjerstad er det mange som opplever en vanskelig tid når julen nærmer seg. Mange opplever julen som en ekstra byrde i en presset økonomisk situasjon.

I år ønsker Gjerstad kommune og hjelpe til med dette, og oppfordrer deg til å støtte prosjektet med en gave eller to. Vårt fokus er barn og unge under 18 år, som bor her i Gjerstad.

Slik går du frem

Ønskene fra barn i alle alder vil henge på juletreet på Brokelandsheia og ved Almuestua i øvre Gjerstad. Her kan du hente en lapp med julegaveønsker og ta med hjem. På lappen vil det stå et ID-nummer og et julegaveønske. Når du leverer pakken er det viktig at du leverer den sammen med ID-nummeret som stod på ønskelappen ,slik at vi kan få levert gaven til riktig barn. Vi setter pris på om du ikke pakker inn gaven, men leverer den i en pose, eller i en eske som kan åpnes.

Julegaven må være ny. Prisklasse på gaven er rundt 300kr. Eksempel: leker, vinterklær eller velg ut et ønske som står på «ønskelappen».

Leveringssteder

Pakken kan du levere på Coop prix i Øvre Gjerstad, på Eurospar på Brokelandsheia eller til resepsjonen på kommunehuset (åpent 10-14, onsdager stengt).

Hvor kommer julegaveønskene fra?

Vi samarbeider med kiwanis, flyktningetjenesten, psykisk helse, NAV og barneverntjenesten.

Julegavetre (Anette Fidje) - Klikk for stort bilde

Sist endret 28.11.2017
Fant du det du lette etter?

Anette Strandmyr Fidje

Prosjektkoordinator (man, tirs og annenhver ons)
Telefon :37 11 97 20
Mobil :400 16 589