Gaver som gleder - Tusen takk alle som har bidratt!

Vi vil takke for alle bidrag! Det har vært en fantastisk respons og det har kommet inn mange fine julegaver. I alt kom det inn 25 ønsker fra barn som lever i familier med "stram" økonomi. Disse familiene setter enormt pris på dette!

I tillegg til å takke alle som har bidratt med gaver, vil vi også takke Coop Prix, Eurospar for at de har tatt i mot gavene, samt Europris som av eget iniativ har lagt til rette slik at andre kan gi bort mat og gaver hos dem. Kiwianis har vært en god samarbeidspartner og vi håper at vi kan gjenta dette til neste år. GOD JUL alle i Gjerstad.

I Gjerstad er det mange som opplever en vanskelig tid når julen nærmer seg. Mange opplever julen som en ekstra byrde i en presset økonomisk situasjon.

Du kunne i år "plukke" en ønskelapp fra juletreet på Brokelandsheia, og ved Almuestaua i Øvrebygda fra mandag 4/12. Gaven kan leveres til EuroSpar Brokelandsheia eller til Coop Prix i Øvrebygda. Siste frist for innlevering var onsdag 20. desember 2017.

I år ønsker Gjerstad kommune og hjelpe til med dette, og oppfordrer deg til å støtte prosjektet med en gave eller to. Vårt fokus er barn og unge under 18 år, som bor her i Gjerstad.

Slik var opplegget:

Ønskene fra barn i alle alder vil henge på juletreet på Brokelandsheia og ved Almuestua i øvre Gjerstad. Her kan du hente en lapp med julegaveønsker og ta med hjem. På lappen vil det stå et ID-nummer og et julegaveønske. Når du leverer pakken er det viktig at du leverer den sammen med ID-nummeret som stod på ønskelappen ,slik at vi kan få levert gaven til riktig barn. Vi setter pris på om du ikke pakker inn gaven, men leverer den i en pose, eller i en eske som kan åpnes.

Julegaven må være ny. Prisklasse på gaven er rundt 300kr. Eksempel: leker, vinterklær eller velg ut et ønske som står på «ønskelappen».

Leveringssteder

Pakken kunne leveres på Coop prix i Øvre Gjerstad, på Eurospar på Brokelandsheia eller til resepsjonen på kommunehuset (åpent 10-14, onsdager stengt).

Hvor kom julegaveønskene fra?

Vi samarbeider med kiwanis, flyktningetjenesten, psykisk helse, NAV og barneverntjenesten.

Julegavetre (Anette Fidje) - Klikk for stort bilde

Sist endret 22.12.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering