Gjerstad kommune tilbyr eFaktura

Nå kan du få eFaktura fra Gjerstad kommune. Enkelt for deg, enkelt for oss og bra for miljøet. eFaktura innebærer at du får fakturaen tilsendt i nettbanken i stedet for i papirform i postkassa.

Slik tegner du avtale om eFaktura

eFaktura.no – Slik kommer du i gang med eFaktura

Ditt kundenummer er din eFakturareferanse. Det tar 2-3 virkedager fra du inngår avtale til den er trådt i kraft.

Kommunen har to kundenummerserier. Den ene benyttes til fakturering av kommunale avgifter, den andre benyttes til all annen fakturering. Det betyr at hvis du betaler både kom­munale avgifter og f.eks. for barnehageplass må du inngå to avtaler om eFaktura. Vær også oppmerksom på at du må slette eFakturaavtalen for kommunale avgifter hvis du selger huset ditt. Kundenummeret for kommunale avgifter følger nemlig eiendommen og ikke eieren.

Les nyttig informasjon om eFaktura

AvtaleGiro

Avtalegiro er tilpasset de forbrukerne som ønsker automatisk betaling av regningene sine. Med denne løsningen besørger banken at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Dersom du kun har AvtaleGiro og ikke eFaktura får du fortsatt papirfaktura i posten.

Mer informasjon om AvtaleGiro

Kombinasjon av eFaktura og AvtaleGiro

Du kan også kombinere AvtaleGiro og eFaktura. Da vil belastningen bli utført automatisk på forfallsdato dersom det er tilstrekkelig med penger på kontoen og beløpet ikke overstiger valgt beløpsgrense. eFakturaen vil fungere som varsel for betalingen. For kombinasjonen må du inngå både AvtaleGiro- og eFakturaavtaler.

Blank giro.jpg - Klikk for stort bilde

Sist endret 06.07.2016
Fant du det du lette etter?
Artikkel (1)
Login for redigering Login for redigering