Gjerstad skole feirer 50 år

Skolen feirer i hele neste uke (13-17. november), men den store kvelden er torsdag 16.november kl. 18.00. Dette blir et flott arrangement der alle er velkommen til fest med historieløype, kåserier, musikk, boklansering, kake og kaffe. Les hele programmet på Gjerstad skoles hjemmeside.

Program for jubileumsfest torsdag 16.11.2017

Kvelden starter med mingling, skroll og muligheter for å gå i  "Tidstunellen". Undervisningsmateriell og bilder fra de siste 50 år er satt sammen til en fin utstilling.

Kl. 19.00 er det samling i "skolens store og flotte gymsal", som det sto i Agderposten høsten 1967. Blant annet medvirker disse:  Gjerstad Storband, Jens Jacob Aasbø (kåsere over temaet: "Akkurat slik var det, ja!")  87 åringen Jørgen Bråten fra Drangedal som hadde ansvar for byggingen av skolen deltar med tema "Akkurat slik var det, ja, 2", Fahra Maria Frøyna synger og Edny Øybekk spiller. Ånon Ausland og ordfører Inger Løite blir også med.


Det blir også bokpresentasjon. Personalet ved skolen har laget jubileumsbok. Ei bok på mer enn 300 sider! Her er det bilder, fortellinger og historier. Boka blir solgt rett etter samlingen i gymsalen. Den perfekte julegaven alle må ha!

Ca. kl. 20.00 blir det servering av jubileumskake og kaffe og muligheter for å vandre videre i tidstunellen.

Velkommen til arrangementet.

 

 

Gjerstad skole 50 år - Klikk for stort bilde

Sist endret 10.11.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering