Ledig 100 % stilling for barnevernkonsulent

Fra 1. juli 2018 er det ledig 100 % stilling for barnevernkonsulent i Barneverntjenesten Øst i Agder, som har kontor på Brokelandsheia i Gjerstad. Stillingens oppgaver og ansvar vil være undersøkelser og tiltaksarbeid for barn i alder 7 – 18 år. Søknadsfrist 20. mars 2018.

Krav til utdanning

Minimum bachelor barnevernpedagog/sosionom eller annen sosialfaglig utdanning på bachelornivå. Det blir lagt vekt på arbeidserfaring fra kommunalt barnevern og personlig egnethet.

Vi ser etter søkere som er strukturert, målrettet, engasjert og framfor alt, god på relasjon.

Lønn

Stillingen vil bli innplassert i st.kode 6559 barnevernkonsulent, med lønn ihht HTA kap. 4.2-1, ut fra beregnet ansiennitet. Ansettelse på vanlige kommunale vilkår.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til barnevernleder Knut Hagen på tlf. 905 47 348.

Søknadsfrist: 20.03.2018

Du må søke via elektronisk søknadsskjema.

Velkommen som søker.

Barneverntjenesten Øst i Agder, Brokelandsheia i Gjerstad (www.gjerstad.kommune.no) - Klikk for stort bilde

Sist endret 01.03.2018
Fant du det du lette etter?

Knut Hagen

Barnevernleder
Telefon :905 47 348
E-post :knut.hagen@gjerstad.kommune.no