Ledige stillinger innen psykisk helsetjeneste

Familiehuset videreutvikler et heldøgns omsorgstilbud i bolig for mennesker med psykiske lidelser. Fra 1. januar 2019 tilbyr vi til sammen 16 ledige stillinger i et team bestående av sykepleiere, fagarbeidere og rekruttering/assistenter. Søknadsfrist 16. sept. 2018.

Vi søker etter medarbeidere til utfordrende, krevende og interessant arbeid i et samhandlende og kunnskapsbasert arbeidsmiljø i tråd med visjonen vår: “Sammen gjør vi en forskjell”.

Personalet jobber som et team i todelt turnus i tillegg til faste nattevakter. Personalet har fast base, arbeidsoppgaver kan variere. Vi trenger kompetanse og erfaring til disse faste stillingene med oppstart 1.1.19:

• 92% stilling som sykepleier
  • 70% stilling som sykepleier
  • 85%, stilling som fagarbeider
  • 81% stilling som fagarbeider
  • 77,5% stilling som fagarbeider
  • 67% stilling som fagarbeider
  • 3 stk 64% stilling som nattevakt - fagarbeider
  • 3 stk 64 % stilling som nattevakt - assistent
  • 2 stk 21% (3 / 6 helger) rekrutteringsstilling/assistent
  • 2 stk 14% (2 / 6 helger) rekrutteringsstilling/assistent

Krav til kvalifikasjoner:

Med unntak for assistentstillingene må søkere ha offentlig godkjent utdanning og helst ha erfaring innen arbeid med personer med stort omsorgsbehov. Fortrinnsvis ønsker vi videreutdanning innen psykisk helse og rus, samt erfaring fra tilsvarende arbeid med mennesker.

Arbeidsoppgaver/egenskaper:

Arbeidet vil bli organisert som en til en og bestå i hjelp og oppfølging til mestring av daglige gjøremål. En av de ansatte vil få noe koordinatoransvar. Tiltaket vil få tilknytning til psykisk helsetjeneste i kommunen.

Den som ansettes må ha evne til å kommunisere og bygge relasjoner, kunne jobbe praktisk og selvstendig, være løsningsorientert og modig. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Det må opplyses om ønsket stillingsstørrelse i søknaden.

Lønn etter HTA, ut fra beregnet ansiennitet og etterspurt kompetanse. Ansettelse på vanlige kommunale vilkår.

Den som ansettes må ha førerkort og kunne disponere egen bil i tjenesten.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til enhetsleder Elfi Jonassen 908 42 687 eller teamleder Morten Langmyrbråten 901 32 078

Det må benyttes elektronisk søknadskjema for å søke på stillingen.

Søknadsfrist: 16.9.2018.

Velkommen som søker.

Familiehuset - Klikk for stort bilde

Sist endret 27.08.2018
Fant du det du lette etter?

Elfi Brit Jonassen

Enhetsleder
Telefon :37 11 97 62
Mobil :908 42 687