Stilling ledig for sykepleier

Ved enhet for Pleie og omsorg er det fra 1. juni 2018 ledig 100 % sykepleierstilling, med eventuelt ønsker om stillingsstørrelse. Søknadsfrist 1. april 2018

Vi søker offentlig godkjent sykepleier, gjerne med erfaring fra kommunale pleie- og omsorgstjenester.

Stillingen kan innebære arbeid både på sykehjemmet og i hjemmesykepleien, fleksibel turnus med arbeid hver 3.helg og alle typer vakter.

Vi søker etter deg som er kreativ og løsningsfokusert, er engasjert, fleksibel, har godt humør og god kommunikasjonsevne, og som vil bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må gjerne ha erfaring fra ulike fagområde, ha gode norsk kunnskaper muntlig og skriftlig, førerkort for bil og godkjent politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Vi kan tilby tilby varierte arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og et godt arbeidsmiljø. Enheten deltar i “Gode pasientforløp”, og har lokale planer for hverdagsrehabilitering og velferdsteknologi.  Gode muligheter for faglig utvikling bl.a gjennom kommunens kompetansefond.

Besøk oss gjerne på Facebook, “Enhet for pleie og omsorg i Gjerstad”

Vi søker en positiv og glad ny kollega som ønsker seg utfordringer. Passer du denne beskrivelsen ser vi fram til å få deg som medarbeider.

Lønn: stillingen vil bli innplassert i st.kode 7174 med lønn ihht HTA Kap.4, ut fra beregnet ansiennitet.

Ansettelse på vanlige kommunale vilkår.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhetsleder Ellen C. Kveim, tlf.37 11 95 09, eller på epost: ellen.kveim@gjerstad.kommune.no

Søknadsfrist: 01.04.2018

Det må benyttes elektronisk søknadsskjema for å søke på stillingen.

Velkommen som søker.

Gjerstadheimen - Klikk for stort bilde

Sist endret 09.03.2018
Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Ellen Kveim

Enhetsleder
Telefon :37 11 95 09
E-post :ellen.kveim@gjerstad.kommune.no
Login for redigering Login for redigering