Støttekontakter søkes

Tiltak for funksjonshemmede (TFF) søker etter støttekontakter til barn, ungdom og voksne. Våre brukere har ulike utfordringer, men har til felles at de trenger hjelp til å få en mer aktiv og meningsfull fritid.

Det stilles ikke krav til formell utdanning, men du må være over 18 år, engasjert, ansvarsbevisst og kunne jobbe selvstendig. Oppdragene varierer fra 2 til 12 timer i uken og foregår som oftest på kveldstid og i helger. Det er mulig å ha flere oppdrag samtidig. For oppdrag med barn og med psykisk utviklingshemming må politiattest leveres.

Vi tilbyr veiledning, lønn etter gjeldene satser, mulighet til å bli kjent med nye mennesker og til å utvide din horisont. Etter som mange av oppdragene er knyttet til gutter og menn, oppfordrer vi spesielt menn til å søke.

Vil du vite mer, eller tror du dette kan være noe for deg, ta kontakt med Gry Kjeverud, saksbehandler, Familiehuset – TFF, tlf. 37119780 eller gjerne på epost til gry.kjeverud@gjerstad.kommune.no

Pasient og brukerombudet - Klikk for stort bilde

Sist endret 12.10.2017
Fant du det du lette etter?

Gry Kjeverud

Telefon :37 11 97 80
E-post :gry.kjeverud@gjerstad.kommune.no
Login for redigering Login for redigering