Trenger du sommerjobb?

I Gjerstad kommune ved Samfunnsenhet, avdeling for teknisk drift blir det ledig sommerjobb for ungdom i juni og juli 2017. Jobbene blir fordelt på to perioder hver på 3 uker. Første pulje fra 26. juni – 14. juli, andre pulje fra 17. juli til 4. august. Søknadsfrist 21. mai 20167

Jobben vil bestå av forefallende arbeid innen vedlikehold av kommunale boliger samt plenklipping og annet arbeid på utearealer.

Dersom du er mellom 16 og 18 år kan du søke ved å benytte elektronisk søknadsskjema som du finner på kommunens hjemmesider. Opplys i søknaden hvilken periode du helst vil jobbe. Vi tar inn to personer i hver periode.

Nærmere informasjon ved henvendelse til Astrid Haugen Gustavson tlf. 37 11 97 70 eller til arbeidsleder Atle Nærdal, tlf. 905 36 368.

For å søke må man benytte elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfrist: 21. mai 2017.

Velkommen som søker!

Illustrasjonsbilde sommerjobb teknisk enhet (www.ys.no) - Klikk for stort bilde

Sist endret 27.04.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering