Turistinformasjon sommeren 2018

Velkommen til Gjerstad! Her får informasjon om overnatting, severdigheter, turer, aktiviteter og arrangementer. Vi selger turkart og bøker.

Gjerstad kommune

kan tilby et opplevelsesstopp på Brokelandsheia ved E18. Her kan du besøke Den Lille Dyrehage, overnatte på Heimat, handle i butikkene og spise godt på Lyngrillen, Bankplassen kafe og sånn og på Heimat. På begge sider av E18 finner du gode reise-oaser på bensinstasjonene YX Brokelandsheia og Circle K.

I øvrebygda finner du de virkelig flotte naturopplevelsene; friluftsliv, bading, sykling, padling, jakt og fiske. Den store statskogeiendommen tilbyr rimelig jakt og fiske. Trehyttene gir spennende overnatting oppi trærne, og du kan i tillegg fricampe mange steder i et heiterreng helt nord i kommunen. Du kan komme langt inn i villmarka på åpne bomveier. Der inne venter eventyret i godt merka løyper.

Det er ulike festivaler og arrangementer i løpet av sommersesongen, blant annet:

- Gjerstad LIVE

- Rastejazz

- Åpen Låve

- Møllafestivalen

- Brokelandsheiadagene

Se lenken til bedrifter/aktiviteter, og du vil finne kontaktinformasjon til ulike tilbud.

Kommunehuset finner du i Gjerstadveien 1335, 4980 Gjerstad. Sentralbord 37 11 97 00. Vi er på Facebook.

Åpningstider kommunens resepsjon og sentralbord
Mandag - tirsdag - torsdag - fredag 10.00 - 14.00
Onsdag Lukket

Utenfor åpningstiden kan du ringe 37 11 97 60 på dagtid.

Link til kart over kommunen

turistinfo.jpg - Klikk for stort bildeturistinfo.jpg

Sist endret 27.06.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering