Nye veier.png

Befolkningen inviteres til å medvirke. Frist for å komme med innspill til meldingen om planoppstart går ut 15. juni 2018. Det vil også bli flere muligheter til innspill til planarbeidet senere. Planarbeidet omfatter kommunene Bamble, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Arendal og Grimstad. Planleggingen gjennomføres av Nye Veier og deres rådgivere, i tett samarbeid med kommunene og øvrige berørte myndigheter.

Skogbrann

 

På grunn av svært lite nedbør den siste tiden er skogbrannfaren nå meget stor de fleste stedene på Agder. På denne bakgrunn har brannsjefene på Agder besluttet at det nedlegges totalforbud på aktivitet som kan medføre antennelse av skog og annen utmark.

Forbudet gjøres gjeldende umiddelbart og gjelder inntil forbudet oppheves. Opphevelse av forbudet vil bli publisert på brannvesenets/kommunenes nettsider. Forbudet er hjemlet i «Forskrift om brannforebygging § 3».

 

Stetoskop - illustrasjonsbilde

 

Det er ledig et fastlegevikariat i veldrevet 3-legepraksis ved Gjerstad legekontor i nye lokaler sentralt på Brokelandsheia ved E18. Vikariatet er ledig fra 1.9.18 til og med 31.7.19 grunnet permisjon.

 

Kulturskolen

Velkommen til kulturskolens festuke. Her kan du finne program for perioden 8 - 14. juni.

Solhomfjell med Olav Brokeland

På sommerens til nå varmeste dag ble Havrefjell Turlag og Gjerstad kommunes jubileumstur gjennomført. Søndag 3. juni fikk vi med oss 32 turvante folk som ikke lot seg skremme av sommerheten!

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering