Jobbe, bo og leve i Gjerstad

Gjerstad kommune ligger øst i Aust-Agder fylke, med grense til Telemark. Midt mellom Risør og Kragerø, midt mellom Arendal og Grenland, midt mellom fjord og fjell, der finner du Gjerstad kommune! 

Gjerstad kommune kan by på gode og trygge oppvekstvilkår for barn og unge, attraktive og romslige boligtomter og svært god eldreomsorg. Gjerstad er en god og trygg kommune å bo i, og dette skal også være vår hovedmålsetting i fremtiden!

I "Kjørkebygda", 8 km nord for E-18 ligger kommunens administrative og kulturelle senter. Her er målsettingen å ytterligere tilrettelegge for kulturaktiviteter, slik at kommunens 1000-års sted rundt kjørka, også i fremtiden, skal være en hovedpulsåre i vår hverdag. Gjerstad kommune er rik på kultur, men i tillegg til fysiske rammer, er det viktig at vi som innbyggere gjør vårt for at alle skal få det trivelig i hverdagen. Kultur er ikke noe du mottar, men noe du tar del i! Den utviklingen som skjer i "Kjørkebygda" og ved Norges Husflidslags kurssenter Holmen Gård, skal komme alle til gode!

Den kommersielle delen av kommunens utvikling skjer nå i all hovedsak på Brokelandsheia, et naturlig og sentralt knutepunkt som alle er innom, enten du kommer med bil eller buss. Næringsområdet er i rask vekst, det er gode kommunikasjonsmuligheter med E-18 og fremtidig jernbanestasjon. Kommunen kan tilby rimelige næringstomter og et lavt avgiftsnivå. Det er også attraktive boligtomter rett ved området.

Vi i kommunen vet at det er mange kreative Gjersdøler både i og utenfor kommunen som går og ruger på gode ideer. Ta kontakt med kommunen for å høre om hvilke muligheter som finnes, det kan lønne seg. Vi vil være behjelpelig med å sette dine ideer ut i livet! 

På Gjerstad kommunes nettside har alle muligheten til å følge med hva som skjer i kommunen. Vi legger stor vekt på å holde kontakt med sambygdinger, også de som for tiden oppholder seg utenfor bygda.
Alle har mulighet til å si sin mening om kommunens utvikling og tjenestetilbud ved å sende innspill til kommunen. Send oss gjerne en e-post: postmottak@gjerstad.kommune.no eller et brev: Gjerstad kommune, Gjerstadveien 1335, 4980 Gjerstad.
 

 

 

Kirkebygda - Klikk for stort bilde

Sist endret 26.06.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering