Informasjon om mulig utbygging av fiber

Dette gjelder områdene Tuftene/Brokeland, Egddalen (Lars Mesel AS) til Mobrua inkl. Vik og Moreina til Valle Alle.

Til de som bor i aktuelle utbyggingsområder:

Hvert år tildeles utvalgte områder som i dag har et for dårlig bredbåndstilbud, statlige midler for å realisere en utbygging av fiberteknologi. I år har disse midlene blitt tildelt områdene Tuftene/Brokeland, Egddalen (Lars Mesel AS) til Mobrua inkl. Vik og Moreina til Valle Alle, og sammen med støtte fra Gjerstad kommune sørger dette for at området får tilgang på TV & Bredbåndstjenester via fremtidsrettet fiberteknologi, gitt at noen kriterier oppfylles.

For dette prosjektet ble Afiber valgt leverandør og vi er svært glade for å ta del i dette prosjektet sammen med kommunen og dere som bor i området.

Afiber er en lokal aktør som bygger fiber i østre del av Agder, og leverer Altibox TV & Bredbånd. Med kontor i Arendal sentrum, gode relasjoner til lokale entreprenører og en egen servicetekniker skal vi sørge for å levere de beste produktene og den beste servicen lokalt.

Kriteriene for å få realisert utbyggingen vil være:

• Minimum 70% oppslutning (60 av 85 husstander)
  • Påkoblingsavgift på 4 900,- pr husstand. Dette inkluderer alt inn til første punkt i boligen.
  • 12 mnd. binding på valgfri produktpakke.

Afiber er valgt leverandør i tilsvarende områder i 5 andre kommuner også, så jo før man oppnår tilstrekkelig oppslutning, jo før blir prosjektet bygd ut.

Informasjon

Vi vil etter hvert holde folkemøter for å svare på spørsmål og fortelle om utbyggingen, men i disse tider informerer vi så godt som mulig via dette brevet i første omgang. Vi kan også besvare spørsmål via Facebook.

Her kan du finne ut om din adresse er med i tilbudet og du kan bestille bredbånd:

Bestill via denne linken: https://bestillfiber.no

Kontaktinformasjon Afiber AS:

Nettside: https://www.afiber.no/kontaktoss/